Web Analytics Made Easy - Statcounter

«صدیف بدری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ایرنا با اشاره به گسترش روابط بین‌المللی ایران از طریق سهام‌داری در پالایشگاه فرا سرزمینی بیان کرد: هرچقدر مازاد تکنولوژی به کشورهای مطمئن در بحث تبادلات تجاری، اقتصادی و سیاسی سرمایه‌گذاری کنیم، این امر به نفع ماست و به‌عبارت‌دیگر توسعه روابط بین‌الملل و افزایش سرمایه‌گذاری در دیگر کشورها به ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با سهام‌داری ایران در سایر پالایشگاه‌ها، وضعیت آن برای ایران در دسترس و قابل‌استفاده است و موقتی نیست افزود: در چنین وضعیتی نفت کشور را می‌توان همیشه در پالایشگاه‌های فرا سرزمینی که ایران در آن‌ها سهم‌دار است؛ پالایش کرد و علاوه بر خنثی‌سازی تحریم‌ها، به ارزش‌افزوده بالایی نیز دست‌یافت. به این شکل با سهام‌داری در پالایشگاه‌های فرا سرزمینی به‌جای دورزدن تحریم‌ها، به سراغ خنثی‌سازی تحریم‌ها خواهیم رفت.

عضو کمیسیون جهش تولید با اشاره به اینکه مسیر دور زدن تحریم‌ها منشأ اصلی فساد و رانت است، گفت: باوجودآنکه دور زدن تحریم‌ها در بلندمدت راهکار موفقیت‌آمیزی نیست؛ بنابراین یکی از اصلی‌ترین راهکارهای خنثی کردن اثر تحریم‌ها در اقتصاد ایران توسعه صنعت پالایشی و پتروپالایشگاهی است.

وی با بیان اینکه سهام‌داری و سرمایه‌گذاری صنعت نفت در کشورهای تحریمی درحال‌توسعه است، افزود: در سال‌های گذشته صادرکنندگان نفت برای تعیین بازار در بخش‌های پایین‌دستی از جمله پالایش و پتروشیمی کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری کردند تا مشکلات تحریم به حداقل برسد.

وی گفت: یکی موارد اساسی برای بی‌اثر کردن تحریم‌های نفتی تغییر رویکرد از خام‌فروشی به سمت فرآورده فروشی و تولید محصولات نهایی و ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر در مسیر کاهش وابستگی کشور به نفت خام است که ایجاد و احداث پتروپالایشگاه‌ها و تبدیل نفت به فرآورده‌های متعدد یکی از راهکارها است؛ بنابراین احداث این پالایشگاه‌های فرا سرزمینی خود می‌تواند در این حوزه مؤثر باشد چراکه احداث پالایشگاه‌های جدید در کشور به دلیل بالا بودن هزینه‌ها  و مدت‌زمان ساخت  آن در شرایط فعلی تأثیر چندانی بر استفاده از نفت به  شکل  ظرفیت کامل نخواهد داشت

برچسب‌ها اوپک وزارت نفت نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوپک وزارت نفت نفت اوپک وزارت نفت نفت پالایشگاه های فرا سرمایه گذاری پالایشگاه ها فرا سرزمینی سهام داری تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۰۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، شورای شهر ریچموند ایالت کالیفرنیای آمریکا پایان دادن به سرمایه گذاری در شرکت‌های فعال در اراضی اشغالی را تصویب کرد تا دومین شهر آمریکا پس از هایوارد در این زمینه باشد.

سهیله بانا عضو شورای شهر ریچموند که در روند این تصمیم‌گیری قرار داشته گفت: تنها یک کار است که می‌توانیم انجام دهیم و آن پایان دادن به سرمایه‌گذاری‌ها است. به لطف جنبش دانشجویی یکبار دیگر توجهات به این مساله جلب شده است، این زمان مناسبی است.

وی افزود ریچموند مجموعاً ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری دارد اما حدود ۷ درصد از آن در سبدهایی قرار دارد که شامل شرکت‌های اسرائیلی می‌شوند که به آنها پایان داده خواهد شد.

بانا تاکید کرد از جمله نمونه‌های روشن آن پیمانکاران عرصه دفاعی و سازندگان تسلیحات مانند شرکت‌ لاکهید مارتین است اما شرکت‌هایی مانند مایکروسافت و Airbnb نیز در این لیست وجود دارند.

شیفا میشک از کارمندان ارشد دفتر شهرداری ریچموند گفت: شهرک‌های اراضی فلسطینی غیر قانونی است و حداقل بر اساس قوانین بین المللی مجوزی ندارند. اما با این حال شرکت Airbnb بسیاری از املاک موجود در اراضی اشغالی را به طور غیر قانونی اجاره می‌دهد.

دکتر دوف باوم فعال صلح اسرائیلی در جلسه شورای شهر ریچموند طی سخنانی این اقدام را تاریخی توصیف کرده و بحث‌های موجود در خصوص اینکه مالیات‌های آمریکایی در کجا و چگونه هزینه می‌شوند را توسعه می‌دهد.

باوم که خود یک یهودی است گفت: نسل کشی در نوار غزه افراد آگاه در آمریکا را به این فکر انداخته است که باید منابع مالی را از نژاد پرستی اسرائیلی، اشغالگری و نسل کشی دور کرد.

کد خبر 6095504 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • خنثی‌سازی فتنه مدعیان دروغین مهدویت توسط امام صادق (ع)
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد